Vine a passar un estiu ple d’aventures. On podran gaudir de tallers, jocs, atraccions, esports, música… i molt més.

El programa del nostre casal està dividit entre setmanes, on cada setmana tindran una temàtica diferent, en la qual, a més de gaudir amb les activitats, podran adquirir nous coneixements sobre la temàtica triada. Durant cada setmana, gaudiran d’activitats a l’aire lliure, envoltats de naturalesa i es realitzaran diverses activitats d’aigua per a refrescar-los, també realitzaran excursions. El nostre casal està pensat per a realitzar-lo d’una forma inclusiva.

Per als més matiners, també oferim servei d’acolliment de 8 am a 9 am. A més a més, oferim servei de menjador.

Tot això, es durà a terme, seguint les recomanacions d’higiene necessàries marcades pel departament de salut.

Preparar les cantimplores que començarà l’aventura…

(Del 29/06 al 31/07, amb la possibilitat d’allargar-ho).

___

Ven a pasar un verano lleno de aventuras. Donde podrán disfrutar de talleres, juegos, atracciones, deportes, música… y mucho más.

El programa de nuestro casal esta dividido entre semanas, donde cada semana tendrán una temática diferente, en la que, a demás de disfrutar con las actividades, podrán adquirir nuevos conocimientos sobre el tema elegido. Durante todas las semanas, disfrutarán de actividades al aire libre, rodeados de naturaleza y se realizarán diversas actividades de agua para refrescarles y excursiones.  Nuestro casal, esta pensado para realizarlo de una forma inclusiva.

Para los más madrugadores, también ofrecemos servicio de acogida de 8 am a 9 am. Además, disponemos de servicio de comedor.

Todo esto, se llevará a cabo, siguiendo las recomendaciones de higiene necesarias marcadas por el departamento de salud.

Preparar las cantimploras que va a empezar la aventura…

 (Del 29/06 al 31/07 con posibilidad de alargarlo)

Planilla de inscripción

Descarga tu planilla de inscripción para el Casal 2020.